background

Delovi za viljuškare

platforme

Platforme

Zadnja platforma je mehanički uređaj koji se trajno instalira na zadnjem delu radnog kamiona, kombija ili kamiona, a dizajniran je tako da olakša rukovanje materijalima roba prizemnog nivoa ili utovarnog pristaništa do nivoa utovarnog dela vozila, ili obratno.

Zadnje dizanje čini mnogo lakšim za sigurni utovar kamiona I sinonim je za ekonomičnost troškova, fleksibilnost I visok nivo udobnosti rada za korisnike.

Većina hidrauličnih ili pneumatskih platformi je u funkciji, iako mogu biti mehanički i kontrolisani od strane operatora koristeći električni relejni prekidač. Korišćenjem hidrauličnog dizanja može se učiniti nepotrebnim upotreba mašina kao što je viljuškar za utovar težih predmeta na vozilo.

Platforma takođe može premostiti razliku u visini između utovarnog pristaništa i utovarnog dela vozila. Lager delova za platforme vecinom sadrzi potrosni material (filtere, zaptivke itd) dok delove koji su vitalni nisu standardni deo lagera magacina vec bi se nabavljali iskljucivo iz uvoza,rok isporuke za iste 5-7 dana.

Delovi su za sledece proizvodjace platformi :

AMA- ANTEO- BAR CARGOLIFT-BEHRENS EUROLIFT –DAUTEL-DHOLLANDIA-ERHEL HYDRIS-MARIBA MBB HUBFIX/INTERLIFT-PALGATE/PALFINGER-RATCLIFF-SORENSEN-ZEPRO-MAMMUT LIFT