Motorna grupa

Lager delova je baziran na sledeće proizvođače motora:
Toyota, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Isuzu, Wolksvagen, Fiat, Perkins i Daewoo.
Ovi proizvođači agregata pokrivaju dosta proizvođača viljuškara: Toyota, Nissan, Mitsubishi, Caterpilar, Om, Jungheinrich, Hyndai, Linde, Still, Hyster, Yale, Heli itd.
Naručivanje delova za viljuskare prati realan rok isporuke. Delovi motorne grupe se isključivo nabavljaju direktno od originalnih proizvođača.

Signalizacija za viljuskare

Uvodjenjem sve više standarda koji prate sigurnost na radu signalizacija je postala veoma bitna stavka.
Novije generacije viljuškara u većini slučajeva dolaze sa komplet ugrađenom signalizacijom: Prednje i zadnje svetlo, ogledalo, retrovizori, rotacija, alarm za hod unazad, migavci, poziciono i stop svetlo.
Lager delova sa komplet potrošnim materijalima koji prate ugradnju signalizacije je na raspolaganju. Oprema za signalizaciju je u svim voltažama u rasponu od 6-80V.

Filteri za viljuskare

Lager filtera za viljuskare motorne grupe: filter ulja, filter goriva i filter vazduha je pokriven 90% za extremne primerke rok isporuke je 24 sata.
Što se tiče filtera hidraulike i menjača tu je lager manji iz razloga sto se ti filteri menjaju na velikim servisima i dosta su skuplji od filtera motorne grupe tako da retko ko drži ove filtere na lageru, rok isporuke za ove filtere je 1 do 2 nedelje jer je nabavka isključivo iz uvoza.

Scroll to Top
060 72 72 065